In mod realist, orice afacere ajunge la un moment dat sa apeleze la un anumit tip de serviciu de livrare. Si cum shoppingul online castiga tot mai mult teren, firmele de livrare, curierat si distributie se inmultesc si ele. Pentru a fi lider de piata trebuie sa livrati repede si sa oferiti incredere.


curierat gps


Citește mai departe...

 Zilnic managerii de flote auto se confrunta cu o gama extrem de variata de probleme.Vestea buna este ca tehnologia a avansat pana in punctul in care o mare parte dintre acestea pot fi rezolvate rapid sau chiar prevenit.


Probleme


Citește mai departe...

 Companiile care au ca activitatea distributia de mancare ofera un serviciu pretios intregii comunitati. Fie ca livrati din partea unui restaurant, mai multor restaurante sau ca aveti un business de livrare a ingredientelor catre locuintele clientilor, exista o multime de beneficii pe care vi le poate aduce un sistem de monitorizare GPS. Atunci cand vorbim despre serviciile de comanda de mancare online sau de transportul alimentelor, atunci ne intereseaza mai multe detalii decat crearea unor rute eficiente.


alimente


Citește mai departe...

 Furnizorii de servicii de transport comercial aleg sa isi instaleze sisteme GPS pe camioanele din flota pentru extinderea posibilitatilor de monitorizare si control asupra vehiculelor. Companiile devin astfel mai implicate si mai de incredere in business-ul de transport.


transport persoane


Citește mai departe...

Pentru companiile care actioneaza in domeniul agriculturii, managementul flotelor implica in mare parte monitorizarea consumului de combustibil si coordonarea utilajelor in suprafata agricola in timpul orelor de lucru. Utilajele de mare tonaj nu sunt folosite pe suprafete agricole foarte mari din cauza consumului foarte ridicat de combustibil, din acest motiv ele pot reprezenta un punct de interes pentru cei care practica furtul de carburant.


agriculture-1619437 1920 1


Citește mai departe...

Pagina 1 din 8

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top