availablejobs-icon-48
Avem disponibila o noua pozitie de REPREZENTANT VANZARI!

Credem ca o explozie in vanzari are loc doar atunci cand un produs sau un serviciu de calitate este promovat catre prospecti de un povestitor carismatic. Daca sunteti o persoana convingatoare, iar intalnirile de afaceri sunt mediul dumneavoastra natural, am fi incantati sa va putem cunoaste in cadrul unui interviu.

Cerinte minime: experienta in vanzari (cel putin un an), carnet de sofer (B) & diploma universitara.


 


availablejobs-icon-48
Avem disponibila o noua pozitie de CONSULTANT PRESALES!

Nexus Electronics va ofera posibilitatea sa invatati cele mai eficiente tactici de vanzare si sa va dezvoltati abilitatile de comunicare. Daca sunteti o persoana serioasa, energica si dornica sa va dezvoltati pe plan profesional intr-un domeniu business, am fi incantati sa faceti parte din echipa noastra.

Cerinte minime: cunostinte de operare PC (MS Office+Internet), punctualitate, absolvent de studii medii sau student in an terminal.


 


availablejobs-icon-48
Avem disponibila o noua pozitie de SPECIALIST SUPORT TEHNIC!

Pasiune pentru domeniul tehnic, ambitie si implicare. Asta ne dorim de la noul nostru coleg din departamentul tehnic.

Cerinte minime: studii finalizate, cunostinte de ordin tehnic, dedicare pentru rezolvarea problemelor Clientilor.


 


availablejobs-icon-48
Avem disponibila o noua pozitie de COPYWRITER!

Iti place sa scrii si esti prieten cu tot ce inseamna Social Media? Esti mereu la curent cu noutatile din domeniul business si/sau domeniul IT? Daca esti pasionat de jurnalism, bloguri si iti doresti o cariera in acest domeniu, Nexus Electronics vrea sa te cunoasca! 

Cerinte minime: studii superioare finalizate, minim un an experienta in unul din domeniile PR/ Comunicare/ Jurnalism si bune abilitati de scriere si comunicare.


  
Go to top