Indiferent de industria din care faceti parte sau de profilul pe care il are compania dumneavoastra, unul din scopurile principale este de a vinde, fie ca este vorba de o vanzare propriu-zisa sau intr-un mod indirect, cum ar fi „vinderea” imaginii companiei intr-un mod in care sa castigati interesului unui potential Client.


Simplu cu Sistemul CRM


Citește mai departe...

Monitorizarea vanzarilor si a echipei de vanzari din cadrul companiei dumneavoastra reprezinta o etapa in functie de care veti sti ce aspecte sa imbunatatiti pentru a creste vanzarile si pentru a avea o rata de retentie mai mare a clientilor. Dar la fel ca oricare alta activitate pe care o desfasurati, o astfel de etapa necesita investirea timpului si a resurselor umane. Ganditi-va: cat timp ati alocat ultima data realizarii rapoartelor de vanzari?


functionalitate rapoarte crm


Citește mai departe...

Clientii reprezinta cea mai importanta parte din cadrul unui business, motiv pentru care este important sa aveti o baza de date organizata si un istoric al relatiei cu acestia.


istoric clienti


Citește mai departe...

 Automatizarea activitatilor administrative in vanzari vine la pachet cu timpul castigat in favoarea reprezentantilor de vanzari, iar dupa cum bine stiti, timpul inseamna bani → mai mult timp = mai multi bani. in termeni de vanzari: mai multi clienti si oportunitati castigate.


automation in zimplu


Citește mai departe...

 Dupa ce am vorbit despre ce aspecte trebuie sa urmariti in momentul alegerii unui Sistem CRM si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati, de data asta vom vorbi despre procesul desfasurat dupa ce ati ales furnizorul sistemului CRM.


crm system instal


Citește mai departe...

Pagina 1 din 7

zimplu Logo h 70

Zimplu este o solutie CRM intuitiva, utilizata in departamentele de vanzari, marketing si suport pentru clienti.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top