In mod realist, orice afacere ajunge la un moment dat sa apeleze la un anumit tip de serviciu de livrare. Si cum shoppingul online castiga tot mai mult teren, firmele de livrare, curierat si distributie se inmultesc si ele. Pentru a fi lider de piata trebuie sa livrati repede si sa oferiti incredere.


curierat gps


In calitatea de manager al unei flote de vehicule, trebuie sa preveniti sau sa rezolvati o gama larga de probleme cum ar fi preventia impotriva furtului masinilor, controlul cheltuielilor pe combustibil si combaterea recenziilor negative ale clientilor nemultumiti, fie de serviciile soferilor sau de comanda primita.

Din fericire, solutia noastra de monitorizare prin GPS reprezinta o metoda ideala de dezvoltare a business-ului dumneavoastra, indiferent de domeniul in care activati. Se dovedeste a fi cu atat mai eficienta pentru domeniile care au un parc auto extins si isi bazeaza aproape intreaga activitate pe servicii de livrare. Astfel, daca vreti sa cresteti productivitatea, siguranta soferilor la volan, sa imbunatatiti relatia cu clientii, sa reduceti costurile si, global, sa va cresteti profiturile, atunci un sistem GPS poate reprezenta exact ceea ce cautati.

Din ceea ce am discutat cu clientii nostri, am aflat ca eliminarea problemelor stringente, probleme relativ comune pentru managerii unei flote de vehicule, a devenit un obiectiv esential al business-ului. Daca si dumneavoastra simtiti ca va confruntati cu una dintre urmatoarele probleme:

  • foarte mult timp pierdut de curieri in trafic
  • crearea unor rute gresite si lipsa de informatii legate de starea traficului
  • o legatura foarte slaba cu clientii
  • clienti nemultumiti de insuficienta informatiilor si exactitatii acestora
  • un consum crescut de carburant
  • comportamentul soferilor neadecvat in trafic
  • lipsa unei evidente a starii masinii
  • furtul de vehicule.

… atunci un sistem de monitorizare prin GPS pe masini se justifica din plin.

Firmele de distributie si curierat sunt supuse evaluarii permanente, iar satisfactia clientilor este un factor determinant pentru succes. Asteptarile clientilor sunt foarte ridicate si trebuie sa atingeti anumite standarde de performanta. Situatiile neprevazute pot fi acceptate si intelese de oricine insa nu trebuie sa devina un obicei.

Serviciile de curierat si distributie trebuie sa fie prompte si de incredere. Si desi s-ar putea crede ca responsabilitatea firmelor care desfasoara aceste activitati nu este atat de mare precum cea a vehiculelor destinate serviciilor medicale, de exemplu, in foarte multe situatii clientii depind de obiectul sau obiectele care trebuie livrate.

Deci eficienta companiei dumneavoastra este cruciala.

Rute mai rapide, rapoarte detaliate si costuri mai mici

Un dispozitiv de monitorizare prin GPS va ajuta sa creati cele mai rapide rute tinand cont de situatia din trafic, astfel ca veti putea onora toate comenzile la timp. Mai mult, monitorizarea va va putea ajuta sa tineti permanent la curent clientii care va pot presa cu obtinerea tuturor informatiilor legate de amplasarea curierului.

Folosind solutia de monitorizare GPS Tracking, va veti asigura de starea buna de functionare a vehiculelor dar si de siguranta obiectelor transportate, prin datele pe care aplicatia vi le ofera despre statusul si localizarea masinilor.

Foaia de parcurs, rapoartele si toate instrumentele pe care GPS Tracking vi le pune la dispozitie au ca obiectiv final crearea unui mediu productiv si eficient pe toate caile posibile, de la indeplinirea efectiva a sarcinilor, pana la dezvoltarea performantelor soferilor si la reducerea costurilor.

Veti putea preveni furtul de combustibil si veti tine o evidenta a kilometrilor facuti in interes personal. Iar avantajul evident este acela de reducere a riscului de pierdere a vreunui vehicul in urma unui furt. Localizarea exacta va va permite sa actionati in cel mai scurt timp posibil.

Cresterea productivitatii angajatilor

Desi este posibil ca in prima faza angajatii sa fie oarecum reticenti la ideea aceasta de introducere a unui fel de “Big Brother” in companie, o discutie sincera si deschisa ar trebui sa le elimine orice fel de temere. In fond, avantajele sistemului GPS vor fi resimtite in primul rand pe teren. Soferii nu isi vor mai face atatea griji ca li se defecteaza masina pe traseu si se vor autoeduca sa conduca mai preventiv. Toate astea vin ca beneficiu pe langa cel de baza: nu mai pierd timp in trafic inutil, una dintre marile frustrari ale celor care lucreaza ca soferi.

Eficienta soferilor va creste nu numai prin sistemul realizarea unor trasee mai rapide, ci si prin responsabilizarea acestora. Soferii nu vor mai conduce haotic si nici nu vor mai fi tentati sa isi rezolve problemele personale in timpul programului, cel putin nu fara acordul dumneavoastra.

Alerte pentru plati si servicii de mentenanta

In plus, veti putea tine o evidenta si mai clara a platilor si taxelor pe care le-ati facut pentru vehicule, iar alarmele va atentioneaza atunci cand aveti de facut vreun fel de revizie sau plata.

Orice firma de curierat sau distributie poate beneficia de pe urma incorporarii sistemului GPS Tracking in operatiunile zilnice. Cu cat actionati mai rapid, cu atat efectele pe termen lung vor fi resimtite.

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top