Furnizorii de servicii de transport comercial aleg sa isi instaleze sisteme GPS pe camioanele din flota pentru extinderea posibilitatilor de monitorizare si control asupra vehiculelor. Companiile devin astfel mai implicate si mai de incredere in business-ul de transport.


transport persoane


 Indiferent ca flota dumneavoastra are o mana de masini sau se extinde pana la cateva mii de vehicule, un sistem de monitorizare prin GPS se justifica prin avantajele multiple pe care le ofera.

Transportul de marfa este un domeniu in care cerintele trebuie personalizate. De la localizarea permanenta a vehiculelor, monitorizarea consumului de combustibil si optimizare rutelor, pana la managementul mai multor documente si sprijin pentru evitarea amenzilor.

GPS Tracking acopera o gama larga de nevoi de monitorizare, iar domeniul transporturilor poate beneficia din plin de pe urma produsului.

Solutia problemelor flotei de vehicule pentru transportul comercial

Solutiile de management a transportului va permit o mai buna planificare a activitatilor business-ului dvs. Acestea vor conduce eventual la identificarea unor metode de imbunatatire a serviciilor pe care le oferiti clientilor, avand ca rezultat direct si cresterea satisfactiei acestora.

Informatiile acurate pe care GPS Tracking vi le ofera legat de starea de functionare a vehiculului si eficienta acestuia, dar si cele legate de comportamentul soferului si elementele de identificare a acestuia va vor ajuta sa optimizati toate procesele implicate in afacerea dvs. din transporturi, de la crearea unor trasee mai corecte la inducerea unor comportamente mai adecvate ale soferilor si asigurarea realizarii ideale a sarcinilor.

Relatia cu clientii va avea si ea de castigat de pe urma informatiilor furnizate de GPS Tracking, prin care ii tineti permanent la curent cu situatia transportului.

GPS Tracking solutioneaza cele mai des intalnite probleme ale managerilor flotelor de transporturi, oferind rapoarte personalizate pentru:

 • kilometri parcursi (business/personal)
 • traseul parcurs
 • timpul de stationare
 • consumul de carburant
 • viteza pe traseu

Toate datele rapoartelor va vor ajuta sa reduceti o mare parte a costurilor, indiferent de operatiunea care le determina, prin eficientizarea tuturor proceselor.

Exista diverse caracteristici care va vor ajuta sa identificati natura problemelor care va afecteaza afacerea si asupra carora sa luati masuri.

Avantajele unui sistem de monitorizare prin GPS in domeniul transporturilor:

 • o evidenta exacta a consumului de combustibil
 • alerte la deschiderea capacului de rezervor
 • generarea unor rute ideale pentru atingerea punctelor de interes de pe traseu
 • monitorizarea traseelor parcurse de soferi, aderenta la traseu

Cum un dispozitiv GPS de monitorizare puteti monitoriza cu atentie activitati cum ar fi:

 • ora de plecare si sosire (respectarea unui program)
 • accelerarile, decelerarile si timpul de stationare
 • alerte pentru cand epira diverse acte legate de flota de vehicule

Sa detaliem putin avantajale sistemului GPS Tracking:

1. Posibilitati de monitorizare mai eficiente

Transportatorii comerciali ofera servicii mai competitive putand sa ofere clientilor o pozitionare mai exacta in spatiu si timp a vehiculelor aflate in tranzit.

Astfel, veti deveni un furnizor responsabil, in care clientii isi pot pune increderea.

2. Transport mai rapid si o logistica mai buna

Comunicarea prin GPS imbunatateste coordonarea intre soferi si echipa de la dispecerat in timp real. Colegii de la dispecerat vor putea crea sau recrea rutele cele mai rapide si simple, scazand sansele ca transportul sa aiba de suferit.

Folosind GPS Tracking va fi mai simplu sa monitorizati permanent incarcaturile in tranzit si veti estima cu mai mare exactitate timpul de livrare.

3. Cresterea productivitatii angajatilor si eficientizarea procedurilor de management

Ca manager al unei companii de transport veti avea posibilitatea de implementare a unor procese de organizare mai eficiente pentru flotele auto. In egala masura, veti crea si o planificare mai eficienta a activitatii angajatilor.

De asemenea, si soferii vor beneficia de pe urma sistemului GPS, intrucat colegii de la dispecerat le vor putea oferi “la cald” din trafic si ii vor ghida pe rute cat mai optime.

4. Solutii de transport mai eficiente din punct de vedere al costurilor

Tehnologiile GPS Tracking va pot tine la curent cu stilul de condus al soferilor. Puteti integra alarme pentru depasirea vitezei, de exemplu. Astfel colegii din teren isi vor putea adapta comportamentul in trafic in vederea reducerii risipei de combustibil, o componenta extrem de costisitoare.

GPS Tracking va ajuta si sa identificati cea mai apropiata unitate din care sa se preia o comanda, o alta metoda prin care veti putea reduce costurile de combustibil.

Tehnologiile GPS Tracking ajuta o multitudine de companii de transport sa isi optimizeze productivitatea, sistemele de management al flotelor si serviciile cu clientii, sustinand crearea unui business de incredere maxima in industria transporturilor.

5. Cresterea securitatii si eficientei operationale

Optimizarea traseelor, eliminarea furtului de combustibil, contabilizarea automata a orelor de munca, imbunatatirea comunicarii intre soferi si responsabilii pentru flota de vehicule, dar si intre clienti si reprezentantii companiei, alaturi de multe alte avantaje vor conduce la nu numai la reducerea costurilor inutile, dar si la cresterea profitului in mod direct si indirect.

6. Monitorizarea activitatilor soferilor de pe autobuz/camion

Responsabilitatile unui manager de flota auto nu sunt nici putine, nici simple. Trebuie sa va asigurati permanent ca timpul si resursele sunt folosite cat mai eficient, in special cand aveti in responsabilitate calatorii ce se desfasoara pe intreg teritoriul unei tari sau chiar in strainatate.

Transportul comercial este probabil una dintre ramurile cele mai viciate si expuse riscurilor de furt sau de neatingere a obiectivelor. GPS Tracking va poate ajuta sa eliminati orice urma de indoieli si neconcordante cu planurile dumneavoastra de succes.

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top