In ultimii ani, in Romania se incearca incurajarea transportului public. Odata cu cresterea populatiei, a pretului carburantului si a poluarii mediului, utilizarea masinii personale nu mai pare cea mai avantajoasa alegere. Serviciile de transport public trebuie sa devina o optiune din ce in ce mai dezirabila, atat daca vorbim despre calatoriile in oras sau de tranzitarea unei tari sau chiar a mai multora, iar upgradarea cu un sistem de monitorizare GPS isi justifica utilitatea in multiple feluri. Astazi le vom detalia.


transport persoane


Ideea instalarii unui sistem GPS pe vehiculele destinate transportului public a devenit o prioritate in tarile civilizate in urma unor evenimente nefericite. Accidentele petrecute fie in aer, fie pe carosabil, au trezit in autoritati si managerii companiilor de transport simtul responsabilitatii in ultimii ani. Este pacat ca “trezirea la realitate” a fost determinata de o serie de intamplari tragice, insa mai bine mai tarziu decat niciodata.

Avantajele GPS Tracking se fac simtite in orice sector de activitate care implica o flota auto, dar sa vedem care sunt beneficiile specifice pentru industria transportului public.

1. Informatii mai exacte, clienti mai fericiti

Transparenta firmelor de transport este esentiala, iar comunicarea cu clientii s-a dovedit in repetate randuri ca este calea spre o colaborare cat mai fructuoasa si de lunga durata. Cu GPS Tracking, veti putea tine la curent clientii cu orice schimbare neprevazuta care poate aparea in program.

Este destul de evident ca in ceea ce priveste transportul de pasageri, este cu atat mai important sa fie respectat un anumit traseu si un anumit program. Numai oferind incredere veti putea avea o baza de clienti satisfacuti, care vor apela in continuare la serviciile dumneavoastra.

2. Experienta mai placuta pentru pasageri

Prin sistemul de monitorizare GPS Tracking, puteti supraveghea si modul in care soferii isi conduc masinile, comportamentul acestora la volan. Daca vorbim despre transportul de persoane, atunci acesta este un factor decisiv pentru satisfactia clientilor, dar si pentru siguranta acestora.

Detaliile oferite de angajati si feedback-ul clientilor sunt importante, insa sistemul GPS Tracking va poate furniza datele exacte in baza carora sa luati masurile necesare pentru imbunatatirea experientei clientilor companiei dvs.

Rapoartele GPS Tracking va pot arata fie ca stilul de condus este unul placut si pasagerii se pot bucura de o calatorie linistita si agreabila, fie soferul este agresiv la volan, creeaza disconfort pasagerilor si pune in pericol siguranta acestora.

3. Rute mai bine gandite

Crearea unor rute manual consuma foarte mult timp si nici nu va ofera garantia ca le realizati cat mai acurat. Un traseu gresit gandit conduce la risipa de carburant, intarzieri si eentual clienti nemultumiti.

De asemenea, veti putea monitoriza si daca toate punctele de interes au fost atinse si cat timp au petrecut soferii stationand.

4. Cresterea sigurantei in trafic

Pe langa a fi placut, o calatorie trebuie sa fie si sigura. Conducerea unui vehicul plin de pasageri prezinta anumite riscuri indiferent de companie. Autobuzele si autocare sunt implicate intr-o multime de accidente si chiar daca nu se soldeaza cu decese, cu siguranta creeaza gauri in bugetele de reparatii. Prin monitorizarea atenta a felului in care sunt conduse masinile, putem ajuta la scaderea acestui punct slab in mod dramatic.

5. Imbunatatirea costurilor de intretinere

Un alt lucru esential este acela de a va pastra masinile in functiune. Pentru asta, GPS Tracking va sustine nevoile create de mentenanta masinilor oferindu-va alerte proactive si o monitorizare a “sanatatii” masinii.

6. Imbunatatirea timpilor de sosire

Soferii vor deveni mai responsabili de orele de plecare si sosire, iar acest lucru se va resimti in primul rand la nivelul satisfactiei clientilor. Intarzierile conduc de multe ori la pierderea clientilor si implicit a profitului.

7. Imbunatatirea serviciilor pentru clienti

Un exemplu relevant pentru situatia asta este compania Uber. Cunoscuta la nivel international, Uber intelege perfect cat de important este sa iti centrezi atentia asupra experientei clientilor pentru a-i mentine cat mai loiali.

Instalandu-si un sistem GPS de monitorizare a soferilor, compania urmareste doua obiective principale: sa creasca siguranta clientilor si sa poata identifica in timp cele mai eficiente rute catre anumite destinatii.

Dupa cum puteti observa, daca detineti o companie din domeniul transportului de persoane, avantajele instalarii unui sistem GPS pe masini sunt nenumarate.

Daca ati ramas cu vreo nelamurire in legatura cu sistemul GPS Tracking, puteti lua legatura direct cu colegii din departamentul tehnic.

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top