Sectorul constructiilor presupune atat foarte multe investitii, cat si coordonarea multor tipuri de activitati. In calitate de manager al unei flote din aceasta arie profesionala, aveti datoria de a controla buna functionare a utilajelor si echipamentelor, dar si materiale de constructii si resurse umane. Practic aveti de monitorizat orice element care intra in componenta proiectului.


gps constrii


De felul in care veti gestiona toate aceste componente ale proiectului depind reputatia companiei, dar si siguranta personalului si cheltuielile de orice natura.

Orice intarziere conduce la incetinirea proiectului, iar depasirea unor termene limita poate aduce dupa sine penalizari financiare constand in sume uneori exorbitante si mai ales, neplanificate.

Uzura utilajelor folosite, timpii de stagnare, orele suplimentare muncite joaca toate un rol in scaderea productivitatii angajatilor si in cresterea costurilor inutile. Mai mult, este esential sa puteti permanent sa va tineti la curent clientii cu felul in care evolueaza lucrarile.

Obiectivele sunt de a va creste eficienta si de a furniza niste date si facturi exacte.

In ce fel sustine un sistem de monitorizare prin GPS industria constructiilor?

Provocarile sectorului de constructii

Business-ul dvs. depide de eficienta si increderea pe care v-o ofera soferii, echipajele si echipamentul, iar daca apar suspiciuni ca ceva nu functioneaza optim sau ca aveti costuri operationale prea mari, atunci e cazul sa luati masuri.

Cautati un sistem prin care sa puteti monitoriza global proiectele si sa puteti gasi raspunsuri la necunoscutele care apar in cadrul operatiilor mobile.

Solutia

Solutia este un sistem de monitorizare prin GPS care preia din procesele care se desfasurau manual si scade ponderea lucrurilor pe care puteti numai sa le banuiti. Informatiile oferite de sistemul GPS Tracking ofera vizibilitatea necesara pentru a putea gestiona toate procesele.

Rezultatul

  • Reducerea costurilor, reducerea riscurilor de pe santier si cresterea profitului

Practic veti vedea cum o multime de componente ale ecuatiei succesului companiei vor evolua odata cu programul de monitorizare prin GPS: de la eficienta operationala pana la cresterea profitului si satisfactia clientilor.

  • Sunteti la curent cu stadiul lucrarilor

Optimizarea activitatii angajatilor va fi determinata de monitorizarea distantelor parcurse si a orelor de functionare. Puteti, de asemenea, sa observati si orele de functionare ale utilajelor angrenate in proiect (buldozere, macarale, excavatoare etc.).

Monitorizare prin GPS pentru industria constructiilor

Sistemul de alerte oferit de GPS Tracking va va fi de mare ajutor daca lucrati in sectorul constructiilor, unde pot aparea zilnic probleme de mai multe naturi.

  • veti putea imbunatati activitatea fiecarui angajat
  • veti putea afla cu exactitatea timpul de functionare al utilajelor
  • veti avea o evidenta a opririlor si stationarilor fiecarui vehicul
  • puteti crea perimetre pentru controlul ariei e functionare a utilajelor
  • puteti monitoriza consumul, ceea ce conduce eventual la reducerea costurilor
  • veti fi la curent cu starea tehnica si legala a echipamentelor (inspectii tehnice, casco, roviniete sau licente de transport)
  • puteti fi informat cine foloseste utilajul, astfel reducand riscul de utilizare clandestina
  • puteti aloca diverse sarcini anumitor angajati si le veti monitoriza direct progresele facute

Rapoartele pe care vi le genereaza aplicatia GPS Tracking isi dovedesc utilitatea chiar si pentru departamente precum resurse umane, contabilitate sau financiar. Astfel ca veti putea evalua mult mai simplu costurile, veti face prognoze sau analize legate de productivitatea angajatilor mai usor, veti analiza gradul de utilizare a mijloacelor de transport si veti tine o evidenta mai clara a timpului efectiv de lucru al angajatilor.

Instalarea sistemului GPS pe orice tip de vehicul este o procedura simpla si rapida. Odata ce va hotarati care sunt informatiile pe care va doriti ca sistemul sa vi le genereze, programarea montarii se face rapid si in cel mai scurt timp va veti putea bucura de beneficiile GPS Tracking pentru flota dumneavoastra.

Intelegem faptul ca industria constructiilor este extrem de ampla, iar noi va putem oferi solutii de toate felurile cu aplicabilitati multiple. Rapoarte sunt simplu de citit si pentru orice problema, echipa noastra de suport tehnic va sta la dispozitie.

Investitia intr-un sistem GPS va va conduce in cel mai scurt timp spre un succes semnificativ al companiei dumneavoastra.

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top