In fiecare an, organizatorii targului CeBIT au ales o tema care sa accentueze cele mai importante directii in materie de tehnologie in industria digitala. Anul acesta, au decis ca in continuare sa isi centreze atentia asupra digitalizarii, alegandu-si un motto care inglobeaza complexitatea fenomenului: "d!conomy: join – create – succeed."


Enigma la CeBIT


 

Ca in cadrul fiecarei editii, targul aduce in atentia vizitatorilor nume importante din industria IT, care vin cu imbunatatiri sau solutii noi pentru modelele de afaceri. Inovatia este cuvantul cheie care ne-a propulsat in randul profesionistilor, iar la CeBIT acesta a fost conditia necesara prin care ne-am facut remarcati. 

Profesionalismul de care am dat dovada in editiile anterioare, cat si rata de succes pe care am avut-o in urma intalnirilor cu vizitatorii, ne-au motivat sa revenim. De aceea, ne veti gasi si anul acesta pe lista participantilor de la CeBIT, unde ne-am facut o traditie sa ne aliniem alaturi de importanti competitori din industria IT. Noutatea este aplicatia pentru productivitatea angajatilor si Securitate pe Internet, Enigma 365. Ca majoritatea solutiilor dezvoltate de compania Nexus Electronics, aplicatia a fost inspirata de experienta echipei in ceea ce priveste modul de lucru si randamentul pe care il da fiecare persoana in parte.

Enigma 365 reprezinta un real ajutor pentru a observa in mod obiectiv aportul pe care fiecare angajat il are in cadrul departamentului in care lucreaza. Solutia monitorizeaza calculatoarele de la serviciu si permite managerilor sa eticheteze site-urile si aplicatiile accesate de angajati ca fiind productive, neproductive sau neutre. Mai mult, poate filtra accesul la anumite site-uri, pentru a imbunatati activitatea angajatilor.

Puteti afla mai multe despre Enigma 365 aici.

Daca va aflati in apropiere, ne-ar face placere sa ne intalnim la CeBIT, in Hanovra.

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top