Ati observat ca unii oameni, chiar daca lucreaza ore in sir fara sa se ridice de pe scaun sau raman la birou peste program, nu reusesc sa va prezinte la sfarsitul zilei rezultatele pe care le asteptati? Luati in considerare o reorganizare a activitatilor desfasurate de angajati, pentru a creste productivitatea. 
 

Este important sa intelegeti de ce in compania dumneavoastra nu toata lumea se descurca la fel de bine. Poate fi de vina dezorganizarea. Poate ca angajatii dumneavoastra nu primesc sarcini in concordanta cu pregatirea lor profesionala, sunt distrasi de alte activitati, sunt suprasolicitati sau, dimpotriva, insuficient provocati de jobul lor.

Ce este Enigma 365?

Enigma 365 este o aplicatie pentru masurarea productivitatii pe calculator. A fost dezvoltata de echipa Nexus Electronics si functioneaza cat se poate de simplu: monitorizeaza calculatoarele de serviciu, iar apoi genereaza rapoarte de activitate. Enigma ofera doar informatiile necesare pentru a imbunatati procesul de munca in orice companie, fara a invada viata personala a angajatilor. Aplicatia furnizeaza date exacte si relevante, pe baza carora puteti lua decizii si implementa masurile corecte pentru a obtine o crestere a productivitatii generale.

Cum functioneaza Enigma 365?

Se instaleaza agentul de monitorizare pe calculatoarele dorite. Acesta incepe sa inregistreze ce pagini web sunt accesate si ce aplicatii sunt folosite pe calculator. Accesand lista cu paginile si aplicatiile utilizate, aveti posibilitatea sa le etichetati ca productive, neproductive sau neutre. La scurt timp dupa intrarea in functiune, sistemul va poate genera rapoarte de activitate pentru fiecare calculator sau grup de calculatoare din compania dumneavoastra.

Enigma 365 nu monitorizeaza doar activitatea pe calculator, ci si inactivitatea. Daca un angajat deschide o aplicatie pe care o foloseste de obicei in interes de serviciu, iar apoi pleaca 15 minute de la birou pentru o pauza de cafea, Enigma 365 va inregistra utilizatorul ca fiind inactiv, pentru ca nu foloseste mouse-ul sau tastatura in perioada respectiva.

Pentru mai multe materiale video si tutoriale, abonati-va la canalul nostru de Youtube!

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top