Daca se intampla ca angajatii dumneavoastra sa nu fie productivi la locul de munca, poate problema care sta la baza acestei situatii nu are legatura doar cu modul de lucru si comportamentul acestora in timpul programului, ci mai degraba si cu felul in care strategia de management este abordata de catre companie.

Insa, de ce ar trebui sa tina cont managerii din punct de vedere al abordarii strategiei de management pentru a evita scaderea productivitatii angajatilor?


 

Enigma Aplicatie


Citește mai departe...

Ca manager, trebuie sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla in companie, sa coordonati si sa evaluati proiectele pe parcurs, nu doar la final. Lipsa unui lider informat, cu o viziune clara, care sa le arate angajatilor directia de dezvoltare, este principalul motiv pentru care unele companii inainteaza cu frana de mana trasa si nu reusesc sa formeze o echipa loiala si performanta.

Un studiu realizat de IRES (Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie) in perioada 1-8 aprilie 2016 arata ca 35% dintre angajatii romani ar regreta cel mai mult despartirea de colegi daca ar pleca din compania pentru care lucreaza si doar 26% ar regreta activitatea propriu-zisa.


5 lucruri


Citește mai departe...

Va mai amintiti anii facultatii, cand amanati tot semestrul sa incepeti sa invatati, pana in noaptea dinaintea examenului? Aceasta atitudine se poate observa si in cazul angajatilor, care uneori intarzie sa inceapa lucrul la un proiect, ocupandu-si timpul cu diverse alte maruntisuri neproductive.

 


 
 

 

 

Citește mai departe...

In fiecare an, organizatorii targului CeBIT au ales o tema care sa accentueze cele mai importante directii in materie de tehnologie in industria digitala. Anul acesta, au decis ca in continuare sa isi centreze atentia asupra digitalizarii, alegandu-si un motto care inglobeaza complexitatea fenomenului: "d!conomy: join – create – succeed."


Enigma la CeBIT


 

Citește mai departe...

Ati observat ca unii oameni, chiar daca lucreaza ore in sir fara sa se ridice de pe scaun sau raman la birou peste program, nu reusesc sa va prezinte la sfarsitul zilei rezultatele pe care le asteptati? Luati in considerare o reorganizare a activitatilor desfasurate de angajati, pentru a creste productivitatea. 

Citește mai departe...

Pagina 1 din 3

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top