Stiati ca o tona de hartie reciclata sau economisita salveaza de la taiere 15 arbori maturi?
In anul 2015, echipa Nexus Electronics a colectat pentru reciclare 45 de kg de hartie si 9 kg de carton, in cadrul proiectului de antreprenoriat social Recicleta. In urma acestor actiuni de colectare selectiva, am reusit pana acum sa salvam un arbore. Este o realizare mica, dar importanta pentru noi toti. Mai ales pentru ca ne propunem sa continuam pe acest drum si sa obtinem rezultate mai bune pe viitor.


padure


Citește mai departe...

Este un raport care le permite soferilor sa noteze daca traseul pe care l-au parcurs a fost in interes de serviciu sau in interes personal, dar si daca s-au incadrat in zona alocata respectivului vehicul sau nu.
Managerul de flota poate verifica ulterior declaratiile soferilor cu privire la calatoriile facute, pe care le poate valida cu ajutorul butonului "Validare". Acest buton apare in aplicatie si este activ doar in conturile persoanelor care sunt autorizate.


raportul validare calatorii


Citește mai departe...

Multi dintre utilizatorii Nexus GPS Tracking vor sa analizeze activitatea vehiculelor din flota strict in timpul orelor de lucru, deoarece soferii au libertatea de a folosi masinile si in interes personal in timpul liber. Pentru a rezolva aceasta cerere am adaugat posibilitatea de a filtra informatiile din raportul Sumar Flota in functie de zilele saptamanii si programul de lucru.


sumar flota extins


Citește mai departe...

Echipa Nexus GPS Tracking a dezvoltat raportul “Stil Condus”, care a devenit disponibil din 20 iunie in toate conturile Premium.
Acest raport va va oferi informatii despre modul in care conduc soferii companiei si va genera o nota relevanta pentru a masura gradul de prudenta la volan.


in trafic


Citește mai departe...

De astazi, hartile de tip Here si Open Layers au devenit mai complexe. Open Layers va ofera acum mai multa vizibilitate, avand disponibila optiunea Full Screen. La sistemul Here au fost adaugate hartile Traffic Conditions, Public Transport si Show Traffic Incidents. Prin urmare, de acum veti putea citi direct in aplicatia Nexus GPS Tracking informatiile despre starea traficului. De exemplu, pe harta Traffic Conditions sunt marcate cu verde drumurile libere, cu galben caile de acces aglomerate, iar cu rosu sunt marcate blocajele rutiere.


harti


Citește mai departe...

Nexus GPS Logo h 70

Nexus GPS Tracking este un sistem complet pentru monitorizarea prin GPS si managementul flotelor de vehicule.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

locator Logo h 70

Aplicatia Android Nexus Locator monitorizeaza prin GPS telefoanele de tip smart phone, inregistreaza si transmite informatii despre pozitia lor pe harta.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

zimplu Logo h 70

Zimplu este o solutie CRM intuitiva, utilizata in departamentele de vanzari, marketing si suport pentru clienti.

 

linkedin-icon-32  youtube-icon-32   twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32

enigmaright

Enigma este o solutie software care va ofera o perspectiva de ansamblu asupra modului in care angajatii folosesc computerele la locul de munca.

 

linkedin-icon-32  twitter-icon-32  google-plus-icon-32  facebook-icon-32
Go to top